Hoe gebruik ik Mensen in de Buurt?

Nadat je toegang hebt tot de ‘Mensen in de Buurt’-plugin, die je kan vinden in de ‘Sociaal’-tab, toont Mensen in de Buurt een lijst met mensen die deze functie binnen een bepaalde tijdsperiode ook hebben gebruikt, gesorteerd op de afstand die ze tot jou hadden op het moment dat ze deze functie gebruikten. Je kunt de lijst filteren op geslacht of op de laatste keer actief. Het filter-pictogram bevindt zich in de rechter bovenhoek. Je kunt op ieders openbare profiel tikken en van daaruit groeten sturen.

People-Nearby-1

Alle groeten van Mensen in de Buurt worden naar Chats gestuurd. Als je In de Buurt opent ben je standaard tot 3 dagen ook zichtbaar voor andere gebruikers van Mensen de Buurt. Als je liever niet wilt worden gezien in andermans Mensen in de Buurt-lijst, kun je in de Onzichtbare Modus browsen. Ga naar Meer > Instellingen > Privacy > Onzichtbaar om die modus in te schakelen. In de Onzichtbare Modus kun je nog steeds de profielen van mensen bekijken, maar je kunt geen groeten versturen.